• Lichid servo 354 ml ST00204EN - STP

Lichid servo 354 ml ST00204EN - STP

  • Producător: STP
  • stoc Odorhei: (disponibil)
    stoc Constanța: (epuizat)
    stoc Constanța cu livrare în 2-4 zile: (epuizat)
  • 17,26LEI

  • Fără TVA: 14,50LEI
Cod EAN 0711530020436

Lichid servo

Introducere

Lichidul pentru servodirectie STP® este conceput pentru a proteja sistemul de servodirectie impotriva uzurii si pentru a proteja impotriva defectarii pompei.
Lichidul pentru servodirectie este un fluid hidraulic care permite directionarea vehiculului cu ajutorul unei pompe. Pompa de lichid pentru servodirectie misca fluidul sub presiune prin furtunuri pentru a furniza asistenta de alimentare. De asemenea, lichidul de servodirectie actioneaza pentru a lubrifia pompa servodirectiei si alte componente ale sistemului de servodirectie.

Folosirea Lichidului pentru servodirectie STP® – Caracteristici & Avantaje

Avantaje
• Protejeaza impotriva uzurii si a defectiunii pompei
• Se toarna la temperature sub zero

Cum functioneaza lichidul pentru servodirectie STP®
Sistemul de servodirectie STP® protejeaza sistemul de servodirectie impotriva uzurii si defectiunilor pompei. Formula contine o componenta anti-uzura/antioxidant care ajuta la protejarea sistemului de servodirectie impotriva uzurii din cauza frecarii.
Aceasta componenta ajuta, de asemenea, la protejarea lichidului insusi de defectare din cauza oxidarii. Oxidarea poate afecta negativ viscozitatea unui lubrifiant si poate duce la formarea de namoluri si alte depuneri.
Aceste depuneri pot infunda orificii mici, ceea ce poate conduce la defectarea pompei. Lichidul pentru servodirectie STP® este, de asemenea, formulat cu un inhibitor de coroziune pentru a preveni coroziunea partilor metalice.
In plus, Lichidul pentru servodirectie STP® contine un inhibitor de spuma pentru a preveni imprastierea aerului in fluid, care poate duce la uzura partilor in miscare, functionarea ineficienta a pompei si, in cele din urma, poate conduce la defectarea pompei.
   
Indicatii
1. Cu motorul oprit, stergeti capacul pompei de umplere a rezervorului de servodirectie si scoateti capacul.
2. Adaugati lichidul de servodirectie STP® pana la nivelul specificat.
3. Nu umpleti peste masura. Pentru a elimina recipientul, infiletati strans capacul pe sticla goala si aruncati-l in cosul de gunoi sau reciclati-l.

Primul ajutor: Ochi - Clătiți cu apă timp de 15 minute. Pielea -Spălați cu apă și săpun. Contactați un medic dacă iritația persistă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. 

Fabricat in USA   354ml   e


Documente utile


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău            Bun

Produse conexe

Aditiv pentru tratament ulei - motor benzină 30 0ml 60300EN - STP
Tratament pentru combustibil - motor benzină 200 ml 51200EN - STP
Lichid protector plastic/cauciuc 118 ml - STP

Lichid protector plastic/cauciuc 118 ml - STP

8,81LEI Fără TVA: 7,40LEI