• Huse scaun universale utilitar Otom Prestige 720 - gri

Huse scaun universale utilitar Otom Prestige 720 - gri

  • Producător: Otom
  • stoc Odorhei: (22 buc)
    stoc Constanța: (epuizat)
    stoc Constanța cu livrare în 2-4 zile: (epuizat)
  • 123,61LEI

  • Fără TVA: 103,87LEI
Cod EAN 5949042303395

Otom Prestige Series 720Descriere

Huse scaun Otom Prestige 720 este compatibilă cu toate tipurile de autoturisme, ecologică, cu design ortopedic. Are cusătură specială, permite deschiderea airbag-urilor. Este confecționată din material sintetic, similar cu tapițeria originală. Husa de scaun se adaptează perfect la talia și spatele conducătorului auto, asigurând o senzație unică în timpul conducerii.

Important! Deschiderea air bag-urilor de scaun depinde de mai mulți factori (viteza mașinii, atașarea centurii de siguranță, unghiul de coliziune, durata de viață a componentelor mașinii), de aceea producătorul nu garantează deschiderea airbag-urilor de scaun în toate situațiile de accident, nu-si asumă responsabilitatea morală și materială în acest sens.


Setul de husă conține:

 - 2 huse bancheta fata

 - 2 huse spatar fata

- 3 huse tetiere


Specificații

Culoare: gri
Materiale: textil cu imitație de piele
Tip: Universal
Greutate: 3.10 kg/set
Certificat TÜV, ISO9001:2008
Țara de orgine: TurciaDespre producator:


Otom Oto Tekstili ve Aksesuarlari este o intreprindere familiala, rezultatul unei experiențe ai fondatorilor săi în domeniu pe parcursul de 30 de ani.

Din cauza cunoștințelor și experienței dobandite pe parcursul anilor, Otom a devenit o companie care nu urmareste inovatiile sectorului ci conduce sectorul cu inovațiile sale. Avem numeroase proiecte și inovații realizate, Dumneavoastra si partenerii noștri valoroși, confirmă acest lucru.

Otom s-a dezvoltat dupa sugestiilor și observațiilor Dumneavoastră, cu grija de a oferi cea mai bună deservire, parcurgînd calea ce a adus viziune în sector.

Aventura fabricării produselor noastre începe prin utilizarea firelor ca materie primă, trecând prin toate etapele, și se termină în instalațiile noastre integrate.

Astăzi Otom constituie o mare familie cu instalații de producere pe o suprafață de 4000 m2 , 500 m2 showroom și 80 de angajați. Suntem mandri de a parcurge acest drum ca familie și vom continua să muncim cu aceiași responsabilitate. În gama produselor noastre am introdus modele universale compatibile cu noi modele de vehicule, pe care le-am modelat conform sugestiilor consumatorilor, oferind astfel soluții la problemele clienților noștri. Am obținut certificatul de brevet pentru modelele create de departamentul nostru ce-de (cercetare-dezvoltare). Deasemenea, am încoronat produsele și sistemul nostru cu certificatul ISO9001:2008.

Calitate - Standardele de calitate ale produselor OTOM reprezintă rezultatele utilizării materialelor prime de calitate, începînd cu firele brute pînă la produsul final, îmbinate cu înalte tehnologii de producere.

Proiectare - De la primele desene cu creion, până la modelarea 3D, mentinînd în prim plan beneficiile în utilizare, husele pentru scaune OTOM sunt create de echipa noastră cu un design profesional și unic.

Tehnologie - Datorită infrastructurii noastre tehnologice ce asigură calitatea producerii și deservirii, produsele noastre oferă cele mai eficiente soluții pentru așteptările utilizatorilor.

Productie - OTOM a finalizat investițiile în infrastructura tehnologică pentru a spori capacitatea de producție și satisfacția clienților. Cu tehnologii avansate cnc mașini de debitat, mașini de cusut cnc și programe de inginerie de desen, viteza de producție, capacitatea și calitatea au fost aduse la standardele mondiale. Pe lângă mecanizare, a urmărit creșterea capacității și crearea de noi locuri de muncă cu noi investiții.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău            Bun

Produse conexe

Huse scaun universale Otom Silver 606 - negru

Huse scaun universale Otom Silver 606 - negru

218,60LEI Fără TVA: 183,70LEI

Huse scaun universale Otom Prestige 730 - bej

Huse scaun universale Otom Prestige 730 - bej

297,14LEI Fără TVA: 249,70LEI

Huse scaun universale Otom Millenium 506 - negru

Huse scaun universale Otom Millenium 506 - negru

251,33LEI Fără TVA: 211,20LEI

Huse scaun universale Otom Prestige 705 - negru

Huse scaun universale Otom Prestige 705 - negru

293,93LEI Fără TVA: 247,00LEI

Huse scaun universale Otom Silver 613 - Negru / Albastru
Huse scaun universale Otom Silver 609 - negru/roșu

Huse scaun universale Otom Silver 609 - negru/roșu

201,98LEI Fără TVA: 169,73LEI