• Aerosol pornire motor P111935 - Prevent

Aerosol pornire motor P111935 - Prevent

  • Producător: Prevent
  • stoc Odorhei: (disponibil)
  • 17,75LEI

  • Fără TVA: 14,92LEI
Cod EAN 5997074511141

Este potrivit pentru a înlătura problemele de pornire - atât iarnă cât şi vara - ale motoarelor care funcţionează pe bază de benzină sau motorină. Are efect anticoroziv şi conţine lubrifiant. Varianta cu cablu poate fi folosită şi din interiorul maşinii datorită cablului de 2 metrii.

Buc. / pachet: 
Compania Medikémia Zrt. este unul dintre cei mai recunoscuti producatori de produse chimice auto si vopsele aerosol din Europa Centrala. 

Produce de peste 40 de ani aerosoli, solutii de curatat pentru îngrijirea masinii si pentru uz casnic, produse chimice de iarna pentru masina, diverse produse chimice tehnice. 

În anul 1986 au început productia si dezvoltarea vopselelor aerosol. Însumând experienta a 30 de ani, în prezent, Medikémia a devenit o importanta baza profesionala a productiei vopselelor aerosol din Europa. 

Valorile principale ale activitatii sunt reprezentate de catre gamele de produse de îngrijire si întretinere pentru masini PREVENT, PRELIX incluzând peste 100 de articole, gama de vopsele aerosol MAESTRO, oferind 70 de produse diverse si numeroase alte produse aerosol de uz casnic si tehnic.

Majoritatea acestor produse sunt lidere de piata.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău            Bun