• Aerosol pentru dezghețare 300ml - Prevent

Aerosol pentru dezghețare 300ml - Prevent

  • Producător: Prevent
  • stoc Odorhei: (disponibil)
  • 15,41LEI

  • Fără TVA: 12,95LEI
Cod EAN 5997074513824
Capacitate (ml) 300

Descriere

Aerosol poate fi folosit  pentru dezghețarea suprafețelor din sticlă a autovehiculelor, vitrinelor, geamurilor, încuietoarelor, și frânelor de mână înghețate. Cu ajutorul conținutului produsului, puteți să îndepărtați gheața rapid și cu ușurință. Compoziția optimă face posibil utilizarea eficientă și la temperaturi foarte scăzute.

Buc. / pachet: 


Mod de utilizare

A se agita recipientul înainte de utilizare! Pulverizați conținutul de la o distanță de 15-20 cm pe partea superioară a suprafeței de sticlă, înghețată urmărind topirea stratului de gheață, înaintați de sus în jos, atât timp cât acest lucru este necesar! După topirea gheții, resturile pot fi îndepărta cu ușurință cu o cârpă moale, sau cu ștergătoarele de parbriz. În caz de reînghețare în timpul deplasării, folosiți lichidul pentru spălarea parbrizelor Carmax sau Kentaur de iarnă


Pericol

Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune: poate exploda dacă este încălzit. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra departe de surse de căldură, suprafețe fierbinți, scântei, flăcări și alte surse de aprindere. Fumatul interzis. Nu pulverizați deasupra unei flăcări deschise sau unei alte surse de aprindere. Nu perforați sau ardeți chiar și după utilizare. Evitați să inspirați spray-ul. A se utiliza numai în aer liber sau în spații bine ventilate . A se proteja de lumina solară. Nu expuneți la temperaturi care depășesc  50 0C/ 122 0F. Aruncați conținutul/recipientul la centrele de colectare deșeuri speciale. Termeni de valabilitate/codul de identificare al produsului vezi fundul recipientului.Compania Medikémia Zrt. este unul dintre cei mai recunoscuți producători de produse chimice auto și vopsele aerosol din Europa Centrala. 

Produce de peste 40 de ani aerosoli, solutii de curățat pentru îngrijirea mașinii și pentru uz casnic, produse chimice de iarna pentru masina, diverse produse chimice tehnice. 

În anul 1986 au început producția și dezvoltarea vopselelor aerosol. Însumând experiența a 30 de ani, în prezent, Medikémia a devenit o importanță bază profesională a producției vopselelor aerosol din Europa. 

Valorile principale ale activitații sunt reprezentate de către gamele de produse de îngrijire și întretinere pentru mașini PREVENT, PRELIX incluzând peste 100 de articole, gama de vopsele aerosol MAESTRO, oferind 70 de produse diverse și numeroase alte produse aerosol de uz casnic si tehnic.

Majoritatea acestor produse sunt lidere de piața.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău            Bun

Produse conexe

Aerosol cu silicon 500ml - Prevent Pro

Aerosol cu silicon 500ml - Prevent Pro

11,63LEI Fără TVA: 9,77LEI

Pulverizator dezghețare -25C 750ml - Kentaur

Pulverizator dezghețare -25C 750ml - Kentaur

11,69LEI Fără TVA: 9,82LEI

Lichid spălare parbriz iarnă -19C 5L - Kentaur

Lichid spălare parbriz iarnă -19C 5L - Kentaur

27,20LEI Fără TVA: 22,86LEI

Pulverizator pentru dezghețare parbriz 500ml - Prelix
Aerosol dezghețare cu răzuitor 400ml - Prevent

Aerosol dezghețare cu răzuitor 400ml - Prevent

15,73LEI Fără TVA: 13,22LEI

Aerosol dezghețare și gresare zăvor - Prevent