• Aerosol pentru ungerea lanţurilor moto 200ml - Prevent

Aerosol pentru ungerea lanţurilor moto 200ml - Prevent

  • Producător: Prevent
  • stoc Odorhei: (disponibil)
    stoc Constanța: (epuizat)
    stoc Constanța cu livrare în 2-4 zile: (epuizat)
  • 15,11LEI

  • Fără TVA: 12,70LEI
Cod EAN 5997074520280


Aerosol pentru ungerea lanţurilor moto 200ml - Prevent

Acest produs este recomandat pentru motociclete, biciclete și alte echipamente cu acționare prin lanț. Se poate folosi pentru lanțuri cu inel, O, X, dar și pentru lanțuri tradiționale. Cu un angrenaj lubrifiat corespunzător, lanțul și pioanele se vor uza mai greu.

Mod de utilizare:
Agitați bine conținutul recipientului! Curățați lanțul, respectiv angrenajul ce urmează a se trata de impurități și lăsați să se usuce. Pulverizați lubrifiantul pe partea lanțului, care atinge angrenajul, până obțineți un strat subțire și uniform. În timp ce aplicați produsul, schimbați pe diferite pinioane pentru a obține o lubrifiere corectă a întregului sistem. După 5-10 minute de aplicare, în urma evaporării solventului, lubrifiantul asigură o acoperire și un efect lubrifiant corespunzător.

Atenție!
Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune: Poate exploda dacă este incalzit. Poate provoca somnolenţă sau ameţeală. Toxic pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra departe de surse de căldură, suprafețe fierbinți, scântei, flăcări și alte surse de aprindere. Nu pulverizaţi deasupra unei flăcări deschise sau unei alte surse de aprindere. Evitaţi să inspirați spray-ul. A se utiliza numai în aer liber sau în spaţii bine ventilate. Evitaţi dispersarea în mediu. Nu perforați sau ardeți, chiar și după utilizare. A se proteja de lumina solară. Nu expuneţi la temperaturi care depăşesc 50°C/122 oF.
Aruncaţi conţinutul/recipientul la centrele de colectare deșeuri speciale.
Conține hidrocarburi C6-C7. Ingrediente în conformitate cu Regulamentul 648/2004/CE: hidrocarburi alifatice > 30%.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău            Bun