Mit barkácsoltál utoljára? Válaszolj és nyerj! - Játékszabályzat

Ki vehet részt és nyerhet a játékban?
Csak olyan valós fizikai személy vehet részt a játékban, aki rendelkezik saját Facebook profillal.
Mit kell tenni?
A Játékosnak a feltett kérdésre kell hozzászólásban válaszolnia. Minden hozzászóló bekerül a sorsolás adatbázisába. Az adatbázis alapján mi két héten keresztül, minden hétfőn kisorsolunk egy nyereménycsomagot.
Aki egyszer is szabályosan kommentált, az attól kezdve automatikusan részt vesz a hátralevő sorsolásokon. A Játékos csak akkor kerül ki az adatbázisból, ha valamelyik sorsoláson megnyerte az aktuális hét nyereménycsomagát.
A játékosnak ajánlott lájkolnia és követnie az Impar bemutató üzlet és gumiabroncs szerviz Székelyudvarhely saját Facebook oldalát, hogy értesüljön a játékkal kapcsolatos információkról, vagy éppen a sorsolásról.

Tudnivalók:
1. A játékban való részvétel teljesen ingyenes és nem kötelez semmilyen vásárlásra.
2. Csak azok a válaszolók vesznek részt a sorsoláson, akik az Impar bemutató üzlet és gumiabroncs szerviz Székelyudvarhely oldal által megosztott kép alatt kommentelnek.
3. A játékban való részvétel és az ehhez szükséges adatszolgáltatás önkéntes. Tájékoztatjuk a Játékosokat, hogy adataikat az adatfeldolgozón kívül harmadik felek részére nem továbbítjuk, kizárólag a jelen szabályzatban részletezett célra használjuk.
4. A Játékos a nyereményjátékban való részvétellel elismeri, hogy teljes körűen megismerte a Játékszabályzatot, és azt feltétel nélkül elfogadja.
5. Amennyiben a Játékos jelen részvételi szabályzatot vagy annak bármely rendelkezését nem fogadja el, valamint azzal kapcsolatban kifogást emel, a Játékban nem jogosult részt venni, illetve a Játékból automatikusan kizárásra kerül.
6. A nyertes nem jogosult a nyeremény átvételére, ha:
- bármely okból nem lehet felvenni a nyertessel a kapcsolatot;
- egyértelműen bizonyítható, hogy több és/vagy hamis regisztrációval vett részt;
7. A nyeremény készpénzre nem váltható és át nem ruházható.
8. A Szervező fenntartja a jogot jelen részvételi szabályzat módosítására, a játék időtartamának lerövidítésére vagy meghosszabbítására és egyéb változtatásokra.
9. Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható.
A játék időtartama: augusztus 20 - szeptember 2.
A játékban való részvételhez kattints ide: https://bit.ly/2wb7zKs