Despre noi

Impar este partenerul de încredere care posedă competența, forța și experiența necesară pentru a răspunde nevoilor complexe ale clienților și pentru a le oferi soluții care garantează siguranță și confortul în trafic.

Compania a fost înființată în 1991 și activează pe piața distribuției de componente auto. Compania are peste 120 de angajați, cu sediul în Odorheiu Secuiesc.

SC Impar SRL aparține grupului de firme ARKUM, având interese în domeniul investițiilor, turismului, pieței auto și media.

Portofoliul de produse și servicii cuprinde toată gama de anvelope, accesorii și cosmetice auto, lubrifianți, acumulatori și servicii specifice acestei piețe asigurate prin punctele de service roți.

Viziune

Cifra de afaceri, importanța și cota de piață a Companiei crește de la an la an reflectând consecvența cu care rămânem în permanență fideli valorilor noastre.

Produse și servicii pentru toate cerințele automobilistilor

În decursul anilor am cunoscut în amănunte clienții și consumatorii. Suntem în măsură să oferim produse și servicii de înaltă calitate și convenabilitate. Portofoliul de produse și paleta de servicii sunt completate în mod continuu. Oferim fiecărui client soluția completă la necesitățile sale. Dorim să fim întotdeauna favoriții atât ai clienților cât și furnizorilor noștri, prin menținerea unor relații permanente și reciproc avantajoase.

Respect pentru oameni, pentru comunitate și mediu

În activitatea noastră punem accent pe respectul pentru individ, comunitate și mediu. Preocupările noastre se îndreaptă spre dezvoltarea regiunii unde activăm precum și spre un comportament corect în afaceri. Dorim să fim recunoscuți prin ținuta și codul nostru moral dedicat comunității.

Asigurarea pe termen lung a dezvoltării afacerii și a performanței financiare

Concentrând activitatea pe piața consumabilelor auto și pe activitățile specifice acestora am devenit unul dintre cei mai importanți jucători din domeniu. Pe lângă asigurarea calității, dedicării și grijei față de clienți, spiritul antreprenorial ne reprezintă în tot ceea ce întreprindem. Obținerea performanței financiare este obiectivul pe care-l vedem nu doar în creșterea vânzărilor ci și în creșterea veniturilor, scăderea costurilor și creșterea valorii companiei. Suntem specialiștii care se perfecționează și își dezvoltă aptitudinile în mod continuu. Gândim perspectivele afacerii pe termen lung, acționăm responsabil și suntem pregătiți pentru a reacționa prompt la schimbarea mediului de afaceri.