Despre noi

Impar este partenerul de incredere, care poseda competenta, forta si experienta necesara, pentru a raspunde nevoilor complexe ale clientilor si pentru a le oferi solutii care garanteaza siguranta si confortul in trafic.

Compania a fost infiintata in 1991 si activeaza pe piata distributiei de componente auto. Compania are peste 120 de angajati, cu sediul in Odorheiu Secuiesc.

SC Impar SRL apartine grupului de firme ARKUM, avand interese in domeniul investitiilor, turismului, pietei auto si media.

Portofoliul de produse si servicii cuprinde toata gama de anvelope, accesorii si cosmetice auto, lubrifianti, acumulatori si servicii specifice acestei piete asigurate prin punctele de service roti.

Viziune

Cifra de afaceri, importanta si cota de piata a Companiei creste de la an la an reflectand consecventa cu care ramanem in permanenta fideli valorilor noastre.

Produse si servicii pentru toate cerintele automobilistilor

In decursul anilor am cunoscut in amanunte clientii si consumatorii. Suntem in masura sa oferim produse si servicii de inalta calitate si convenabilitate. Portofoliul de produse si paleta de servicii sunt completate in mod continu. Oferim fiecarui client solutia completa la necesitatile sale. Dorim sa fim intotdeauna favoritii atat ai clientilor si furnizorilor nostri, prin mentinerea unor relatii permanente si reciproc avantajoase.

Respect pentru oameni, pentru comunitate si mediu

In activitatea noastra punem accent pe respectul pentru individ, comunitate si mediu. Preocuparile noastre se indreapta spre dezvoltarea regiunii unde activam precum si spre un comportament corect in afaceri. Dorim sa fim recunoscuti prin tinuta si codul nostru moral dedicat comunitatii.

Asigurarea pe termen lung a dezvoltarii afacerii si a performantei financiare

Concentrand activitatea pe piata consumabilelor auto si pe activitatile specifice acestora am devenit unul dintre cei mai importanti jucatori din domeniu. Pe langa asigurarea calitatii, dedicarii si grijei fata de clienti, spiritul antreprenorial ne reprezinta in tot ceea ce intreprindem. Obtineriea performantei financiare este obiectivul pe care-l vedem nu doar in cresterea vanzarilor ci si in cresterea veniturilor, scaderea costurilor si cresterea valorii companiei. Suntem specialistii care se perfectioneaza si isi dezvolta aptitudinile in mod continu. Gandim perspectivele afacerii pe termen lung, actionam responsabil si suntem pregatiti pentru a reactiona prompt la schimbarea mediului de afaceri.