• Aerosol curățat sistem de climatizare 150 ml - Prevent

Aerosol curățat sistem de climatizare 150 ml - Prevent

  • Producător: Prevent
  • stoc Odorhei: (disponibil)
  • 17,50LEI

  • Fără TVA: 14,71LEI
Cod EAN 5997074517129


Descriere

Produsul datorita componentelor speciali pe care le are, elimina depunerile care cauzează mirosuri neplăcute, asigurând un aer curat si proaspăt în spațiul de calatori.


Mod de utilizare

Să se ridice (închide) ferestrele autovehicolului, pornind motorul si climatizarea. Sa punem ventilatorul climatizării la maxim și să reglăm pe mișcarea internă a aerului (să nu tragă aerul din exterior). Să tragem în fața scaunul șoferului. Să ieșim din autovehicul, să agitam bine butelia de aerosol și să așezăm pe podeaua vehiculului în spatele scaunului șoferului. Să apăsam cu o mișcare hotărâtă capul de pulverizare a aerosolului în așa fel ca aceasta să rămână apăsat și să închidem ușa vehiculului pe dinafară. (Atenție, după apăsarea capului de pulverizare toată încărcătura flaconului va ieși!) După aproximativ 15 minute să deschidem toate ușile autovehiculului și să-l aerisim minim 10 minute si doar după aceasta să oprim motorul. Până la terminarea operației de aerisire să respectăm prevederile de siguranță!


Pericol

Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune: Poate exploda dacă este încălzit. Provoacă o iritare gravă a ochilor. Poate provoca somnolență sau amețeală. Conține glioxal. Poate provoca o reacție alergică.
A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra departe de surse de căldură, suprafețe fierbinți, scântei, flăcări și alte surse de aprindere. Fumatul interzis.  Nu pulverizați deasupra unei flăcări deschise sau unei alte surse de aprindere. Evitați să inspirați spray-ul.  Dacă iritarea ochilor persistă: consultați medicul. Nu perforați sau ardeți, chiar și după utilizare.  A se proteja de lumina solară. Nu expuneți la temperaturi care depășesc 50 oC/122 oF. Aruncați conținutul/recipientul la centrele de colectare deșeuri speciale. 
Conține alcool izopropilic. Compoziție: substanțe tenside cationice < 5%, hidrocarburi alifatice > 30%, glioxal, parfum.


DOCUMENTE UTILE


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău            Bun

Produse conexe

Aerosol cu silicon 300ml - Prevent

Aerosol cu silicon 300ml - Prevent

8,63LEI Fără TVA: 7,25LEI

Aerosol pentru curățat A/C cu conductă 400ml - Prevent
Aerosol pentru curățarea tapițeriei 300ml - Prevent
Aerosol pentru curățat disc frâna 500ml - Prevent Pro
Aerosol curățat contact 300ml - Prevent

Aerosol curățat contact 300ml - Prevent

10,29LEI Fără TVA: 8,65LEI

Aerosol pentru curățarea sistemului de climatizare 150 ml 23150EN - STP