• Aerosol pentru curățarea frânelor 600ml - Holts

Aerosol pentru curățarea frânelor 600ml - Holts

  • Producător: Holts
  • stoc Odorhei: (disponibil)
    stoc Constanța: (epuizat)
    stoc Constanța cu livrare în 2-4 zile: (epuizat)
  • 15,11LEI

  • Fără TVA: 12,70LEI
Cod EAN 3256640018821

Aerosol pentru curățarea frânelor

Curăţă şi degresează rapid frânele şi ambreiajul (îndepărtează praful de frână,reziduurile la garnituri, grăsimile şi depunerile uleioase).

INSTRUCŢIUNI DE UTILIZARE:
După pulverizare a se lăsa să acţioneze. Pentru îndepărtarea petelor dificile a se utiliza hârtie absorbantă. A se evita pulverizarea pe cauciuc, vopsea, bachelită sau polistiren şi piese fierbinţi.

Nu conţine dizolvant clorurat, acetonă sau silicon. 

Iritant pentru piele. Foarte toxic pentru organisme acvatice, poate cauza efecte adverse pe durată lungă în mediu acvatic. Aburii pot cauzasomnolenţă şi ameţeală. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se feri de surse de aprindere. Fumatul este interzis. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

A nu se inhala gaze/fum/aburi/pulverizator. A se evita contactul cu pielea. A se utiliza numai în spaţii bine aerisite. A nu se goli în conducte de drenaj, acest material şi conţinutul său va fi aruncat la puncte de colectare speciale sau pentru materiale periculoase. Container presurizat, a se feri de raze de soare şi a nu se expune la temperaturi de peste 50°. A nu se perfora sau arde nici chiar după utilizare. A nu se pulveriza pe flacără deschisă sau orice material incandescent. A se utiliza conform instrucţiunilor de utilizare.
Orice utilizare neadecvată prin concentrarea sau inhalarea intenţionată a conţinutului poate fi dăunătoare sau chiar fatală.

DOCUMENTE UTILE


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău            Bun