• Triunghi reflectorizant

Triunghi reflectorizant

  • 11,84LEI

  • Fără TVA: 9,95LEI
Cod EAN 8711252008288

Triunghi auto presemnalizare avarie reflectorizant omologat
 + Cutie de depozitare


Descriere

Tiunghiul reflectorizant este o dotare obligatorie si necesara pentru situatii de urgenta aparute cu ocazia unor accidente rutiere.  Ambalat in cutie de plastic este usor de manevrat si transportat in portbagajul masinii. Destinate semnalizarii autovehiculelor care stationeaza pe drumurile publice din motive tehnice. Au suprafata fluorescent – reflectorizanta, putand fi observate de catre participantii la trafic in orice conditii de vizibilitate.Triunghiul reflectorizant omologat international poate fi recunoscut dupa marca de omologare, reprezentata de litera E si codul tarii care a acordat omologarea incadrate intr-un cerc, precum si o serie de identificare.

Triunghiul are Certificatul European de Standard ECE R27. Numarul de omologare inscris pe carcasa rosie de protectie al triunghiului este E27 27R 031003.

DOCUMENTE UTILE


Codul Rutier stabileste la articolul 8 ca, pentru a fi condus pe drumurile publice, orice autovehicul trebuie dotat cu trusa medicala de prim ajutor, doua triunghiuri reflectorizante si un stingator de incendiu.


Specificatii tehnice

Caracteristice generale
Tip produs: Triunghi reflectorizant
Continut pachet: 1 Triunghi de avertizare, 1 cutie depozitare
Dimensiuni: 44x4x16
Greutate: 0.5 kg


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău            Bun