• Anvelopă 12.5-18 BKT MP567 12PR TT

Anvelopă 12.5-18 BKT MP567 12PR TT

  • Producător: BKT
  • stoc Odorhei: (epuizat)
    stoc Constanța: (epuizat)
    stoc Constanța cu livrare în 2-4 zile: (epuizat)
  • 1.445,85LEI

  • Fără TVA: 1.215,00LEI
Tip Multifunctional;Utilaje;Incarcator telescopic
Dimensiune 12.5
Diametru 18
TT/TL TT
Construcție Diagonal
Taxa ECO 20
Cod EAN 8903094038114

Descriere:

Anvelopele MP 567 sunt anvelope agroindustriale potrivite pentru transportul pe câmp și rutier, operațiuni municipale / de întreținere, precum și aplicații pentru prelucrarea solului, în funcție de dimensiunea pneului.

Anvelopele MP 567 oferă o bună tracțiune în toate condițiile meteorologice, precum și proprietăți excelente de auto-curățare.


Fișa technică a produsului:

     


Despre producător:

Cu sediul in Mumbai, India, Balkrishna Industries Limited (BKT) este unul dintre cei mai mari producători de anvelope agricole, industriale și ATV-uri. De la înființarea din 1987, compania BKT s-a focusat pe segmente speciale de piață cu anvelope special concepute pentru uz agricol, industrial, construcții, minerit, grădinărit și anvelope pentru ATV-uri. Ca urmare, BKT a devenit un jucător important în industria anvelopelor speciale, cu un volum de vânzări de peste 850 de millione de dolari, reprezentând o creștere de 30% în ultimii cinci ani. Dispunând de cinci unități de producție în India și vânzări în peste 130 de țări, BKT este unul dintre cei mai mari producători de anvelope agricole și industriale din lume. Oferind o gamă largă de produse cu un raport de calitate/preț excelent, este soluția ideală pentru agricultori. Pentru a afla mai multe detalii accesați pagina de web:  www.bkt-tires.com

    

BKT este sponsorul official si exclusiv al evenimentului Monster Jam. Monster Jam este unul dintre cele mai faimoase evenimente sportive din SUA cu curse  monster truck si freestyle. BKT este furnizorul exclusiv de anvelope monster truck pentru toate evenimentele Monster Jam. BKT a proiectat și a fabricat anvelopa specială BKT Monster Jam Tire, folosit de toți concurenții din campionat.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău            Bun