• Anvelopă 12.4-38 BKT TR135 14PR TT

Anvelopă 12.4-38 BKT TR135 14PR TT

  • Producător: BKT
  • stoc Odorhei: (8 buc)
    stoc Constanța: (epuizat)
    stoc Constanța cu livrare în 2-4 zile: (epuizat)
  • 1.889,72LEI

  • Fără TVA: 1.588,00LEI
Dimensiune 12.4
Diametru 38
TT/TL TT
Construcție Diagonal
Lăţime secţiune (mm) 315
Diametru (mm) 1525
Raza statică cu sarcină (mm) 718
Circumferinţă de rulare (mm) 4670
Jantă standard W 11
Jantă alternativă W 9 ; W 10
Taxa ECO 20
Cod EAN 8903094032709

Descriere:

Anvelopele TR 135 sunt cele mai potrivite pentru aplicațiile de prelucrare a solului și pulverizare.

Unele mărimi și versiuni sunt potrivite și pentru excavatoare, remorci și mașini de recoltat.

Tracțiune ridicată, auto-curățare și stabilitatea sunt caracteristicile cheie, care fac din anvelopa TR 135 partenerul ideal chiar și în cele mai dificile condiții de sol.

Datorită crampoanelor cu două unghiuri, anvelopele TR 135 pot fi utilizate atât pe terenuri agricole, cât și pe șosea.

Banda de rulare, cu o durată de viață prelungită, împreună cu o carcasă întărită, asigură o stabilitate ridicată, astfel anvelopa TR 135 este partenerul ideal chiar și în cele mai dificile condiții de sol.
 

Caracteristici:Fișa technică a produsului:

     


Despre producător:

Cu sediul in Mumbai, India, Balkrishna Industries Limited (BKT) este unul dintre cei mai mari producători de anvelope agricole, industriale și ATV-uri. De la înființarea din 1987, compania BKT s-a focusat pe segmente speciale de piață cu anvelope special concepute pentru uz agricol, industrial, construcții, minerit, grădinărit și anvelope pentru ATV-uri. Ca urmare, BKT a devenit un jucător important în industria anvelopelor speciale, cu un volum de vânzări de peste 850 de millione de dolari, reprezentând o creștere de 30% în ultimii cinci ani. Dispunând de cinci unități de producție în India și vânzări în peste 130 de țări, BKT este unul dintre cei mai mari producători de anvelope agricole și industriale din lume. Oferind o gamă largă de produse cu un raport de calitate/preț excelent, este soluția ideală pentru agricultori. Pentru a afla mai multe detalii accesați pagina de web:  www.bkt-tires.com

    

BKT este sponsorul official si exclusiv al evenimentului Monster Jam. Monster Jam este unul dintre cele mai faimoase evenimente sportive din SUA cu curse  monster truck si freestyle. BKT este furnizorul exclusiv de anvelope monster truck pentru toate evenimentele Monster Jam. BKT a proiectat și a fabricat anvelopa specială BKT Monster Jam Tire, folosit de toți concurenții din campionat.
Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău            Bun