• Acumulator Varta Promotive Silver 145Ah K7

Acumulator Varta Promotive Silver 145Ah K7

 • Producător: Varta
 • stoc Odorhei: (disponibil)
  stoc Constanța: (epuizat)
  stoc Constanța cu livrare în 2-4 zile: (epuizat)
 • 754,46LEI

 • Fără TVA: 634,00LEI
Capacitate (Ah) 145Ah
Curent la rece (A) 800A
Voltaj 12V
Lățime 18.9cm
Lungime 51.3cm
Înălțime 22.3cm
Cod EAN 4016987128817

 
 


Promotive Silver:

Savuraţi în fiecare zi performanţa excelentă şi evitaţi opririle costisitoare. Bateriile VARTA® Promotive Silver sunt alegerea perfectă pt. vehiculele comerciale ultra-dotate (HGV-uri), cum sunt camioanele, autocarele și mașinile de pompieri. Aceste produse avansate, care nu necesită întreținere, oferă stabilitate ciclică ridicată și durată lungă de viață datorită tehnologiei Super Heavy Duty (SHD). Rezultatul? Economii semnificative pentru afacerea dumneavoastră.


De ce bateriile VARTA® Promotive Silver?

Oferite de Johnson Controls Power Solutions, bateriile VARTA® Promotive Silver se bucură de încrederea clienților din întreaga lume. Bateriile VARTA® Promotive Silver oferă o durată de viață mai lungă, coroziune mai redusă și costuri de întreținere mai mici. Mergeți cu vehiculul dvs. la un atelier care colaborează cu VARTA® pt. a încerca serviciul excelent de înlocuire.


Beneficiile cheie ale Promotive Silver:

 1. Conceput pentru vehiculele comerciale de înaltă performanță, cu un necesar de energie ridicat.
 2. Depăşeşte cerinţele EN Super Heavy Duty (SHD) (EN 4 - standard şi norma de rezistenţă la vibraţii V3)
 3. Extrem sigură graţie tehnologiei cu capac labirint, blocajului de flacără integrat, polilor de racord protejaţi şi capacelor speciale.
 4. Autodescărcare minimă graţie aliajului de grilă bazat pe tehnologie calciu-argint
 5. Capabiliate de depozitare de până la 18 luni
 6. Ultima tehnologie de echipament original (OE) şi consum foarte scăzut de apă – garantând economii mari la cheltuielile totale de întreţinere proprii.


       Aveţi încredere în VARTA®

       Indiferent unde vă duce drumul pe care sunteţi, bateriile VARTA® vă oferă toată puterea de care aveţi nevoie pentru a ajunge acolo. Indiferent dacă conduceţi prima dumneavoastră maşină, deţineţi o maşină dotată cu funcţionalitatea Start-Stop sau conduceţi un vehicul cu multe aparate la bord care are cerinţe de energie mari, bateriile Black, Blue şi Silver Dynamic Trio de la VARTA® vă oferă puterea de care aveţi nevoie.

       Astăzi produsele noastre echipează în milioane de vehicule, bărci cu motor, motociclete şi caravane. Inginerii noştri pun în fiecare baterie VARTA® expertiză şi precizie. Bateriile VARTA® oferă o durată de viaţă mai lungă, coroziune mai redusă şi costuri de întreţinere mai mici, calităţi pe care le veţi găsi în toate produsele noastre, de la gama noastră auto Start-Stop până la produsele profesionale pentru bărci cu motor. Atunci când alegeţi VARTA®, alegeţi o tehnologie fiabilă, de înaltă precizie, care oferă cea mai bună calitate de fabricaţie din clasa sa.

       Inovare cu un scop clar – Bateriile VARTA® sunt forţa care propulsează inovaţiile pentru economia de carburant, cum sunt motoarele Start-Stop. Fabricate printr-un proces care reduce cu până la 20% emisiile, aceste baterii vor ajuta motorul să pornească iar și iar, reducând efectiv consumul de carburant.

       O experiență premium – Mergeți cu vehiculul dv. la un atelier care colaborează cu VARTA® pt. a încerca serviciul excelent de înlocuire.

       O istorie impresionantă – Marca VARTA® are o istorie de peste 125 de ani. Bateriile VARTA® sunt montate din fabrică de către producători auto de renume și se bucură de încrederea șoferilor din întreaga lume.

       • Susţinut de liderii mondiali de piaţă

       Puterea din spatele bateriilor VARTA® se numeşte Johnson Controls Power Solutions – liderul mondial de piaţă pentru baterii plumb-acid şi baterii moderne - pentru vehicule convenţionale dar şi Start-Stop, hibrid şi electrice. Şi prima firmă care produce în serie mare baterii litiu-ion pentru vehiculele hibride. Astăzi milioane de oameni din întreaga lume folosesc produsele noastre inovative.

       • Producătorii de automobile aleg ce este cel mai bun pentru automobilele lor

       Producătorii de automobile aleg componentele care se potrivesc cel mai bine cu automobilele lor. În afară de calitate, există și alte două aspecte pe care producătorii de automobile le analizează atunci când se decid asupra unei baterii. Una este performanța, alta este o rată foarte scăzută de defecțiuni. Acești factori reprezintă motivul pentru care producătorii de automobile aleg bateriile VARTA®.

       • Furnizorul nr. 1 de baterii pentru industria automobilelor

       Este un fapt, 8 din 10 automobile nou fabricate cu tehnologie Start-Stop echipate cu AGM sunt prevăzute cu baterii VARTA®. Acest lucru se datorează faptului că bateriile VARTA® simbolizează calitatea superioară. Sigla OE simbolizează „piesă de schimb originală”. Aceasta înseamnă că aproape toate bateriile VARTA® sunt componente care provin de la aceeași linie de fabricație ca și echipamentul original.

       • Certificatele de calitate și procesele de calitate OE

       VARTA® a implementat peste 100 de procese, parametri de produs și variabile care sunt inspectate și monitorizate pe întreg parcursul fabricării diferitelor baterii. Acest lucru ne-a făcut furnizorul de baterii nr. 1 pentru industria automobilelor.

       Spune-ţi opinia

       Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
           Rău            Bun

       Produse conexe

       Electrolit D 1,28 - Auto Chim

       Electrolit D 1,28 - Auto Chim

       7,85LEI Fără TVA: 6,60LEI

       Cablu de pornire 220A - Carmax

       Cablu de pornire 220A - Carmax

       25,56LEI Fără TVA: 21,48LEI

       Cablu de pornire 400A - Carmax

       Cablu de pornire 400A - Carmax

       35,63LEI Fără TVA: 29,94LEI

       Cablu de pornire 600A - Carmax

       Cablu de pornire 600A - Carmax

       48,61LEI Fără TVA: 40,85LEI

       Tester baterii cu imprimantă RBA650 - Ring

       Tester baterii cu imprimantă RBA650 - Ring

       1.794,16LEI Fără TVA: 1.507,70LEI

       Robot de pornire 12V 400A - Carmax

       Robot de pornire 12V 400A - Carmax

       359,24LEI Fără TVA: 301,88LEI

       Acumulator Carmax 135Ah

       Acumulator Carmax 135Ah

       633,08LEI Fără TVA: 532,00LEI