• Acumulator Varta Promotive EFB 190Ah B90

Acumulator Varta Promotive EFB 190Ah B90

 • Producător: Varta
 • stoc Odorhei: (disponibil)
  stoc Constanța: (epuizat)
  stoc Constanța cu livrare în 2-4 zile: (epuizat)
 • 1.024,59LEI

 • Fără TVA: 861,00LEI
Capacitate (Ah) 190Ah
Curent la rece (A) 1050A
Voltaj 12V
Lățime 22.3cm
Lungime 51.3cm
Înălțime 22.3cm
Cod EAN 4016987149058
 
 

Promotive EFB:

Soluția unică VARTA® Promotive EFB este cea mai eficientă baterie a tuturor timpurilor pentru vehiculele comerciale cu un necesar ridicat de energie. Performanța inegalabilă este combinată cu rezistența mare la vibrații, pentru a oferi fiabilitate absolută și o durată de viață mai lungă.De ce bateriile VARTA® Promotive EFB?

Oferite de Johnson Controls Power Solutions, bateriile VARTA® Promotive EFB se bucură de încrederea clienților din întreaga lume. Bateriile VARTA® Promotive EFB oferă o durată de viață mai lungă, coroziune mai redusă și costuri de întreținere mai mici. Mergeți cu vehiculul dvs. la un atelier care colaborează cu VARTA® pt. a încerca serviciul excelent de înlocuire.


Beneficiile cheie ale Promotive EFB:

 1. Cea mai eficientă soluție pentru necesarul ridicat de energie, inclusiv în condiții de staționare a vehiculului, și pentru cele mai ridicate cerințe privind vibrațiile
 2. Oferă o durată de viață cu până la 40% mai lungă
 3. Previne perioadele de inactivitate
 4. Rezistență superioară la vibrații
 5. 100% fără mentenanță
 6. Fabricată în Germania – produsă în conformitate cu cele mai ridicate standarde de calitate
 7. Piesă de schimb originală – cei mai mari producători au încredere în acest produs


Tehnologia EFB:

VARTA® oferă produse Enhanced Flooded Battery (EFB) cu fiabilitate și performanțe superioare în comparație cu cele ale bateriilor plumb-acid standard pt. aplicațiile vehiculelor auto și comerciale. Bateriile noastre sunt create să răspundă nevoilor individuale ale clienților și sunt fabricate în unități din toată Europa, pt. a respecta cele mai înalte standarde de calitate.


Tehnologia EFB pt. mașini:

Bateriile EFB susțin aplicațiile care funcționează cu încărcare parțială și care nu necesită caracteristicile pt. cicluri de descărcare profundă ale unei baterii AGM. Un material țesut din lână sintetică, adăugat pe suprafața bornei pozitive, face posibil acest lucru. Acesta ajută la stabilizarea materialului activ al bornelor, ceea ce crește anduranța.

Beneficiile includ:

 • Încărcare parțială de peste două ori mai mare și performanța ciclurilor de descărcare profundă a bateriilor convenționale.
 • Susținerea unui număr mare de porniri ale motorului și a perioadelor extinse de inactivitate.
 • Acceptanță de încărcare crescută în comparație cu bateriile umede convenționale.
 • Designuri disponibile care îmbunătățesc stabilitatea termică pt. utilizarea în compartimentele motorului și climate calde.
 • Ideală pt. vehicule cu sistem start-stop fără tehnologie de frânare regenerativă și pt. vehicule cu cerințe energetice mai mari decât cele standard, fie că este vorba de un program mai încărcat de condus sau de mai multe accesorii și echipamente instalate.
 • În plus, produsele noastre EFB au încorporată tehnologia grilei PowerFrame® pt. putere mare la pornire și performanță fiabilă.


Tehnologia EFB pt. vehicule comerciale:

Bateria inovatoare VARTA® Promotive EFB este o baterie concepută special pt. vehicule comerciale de înaltă performanță și prezintă caracteristici de stratificare a acidului și rezistență la vibrații de ultimă oră. Este singurul produs de pe piață care include un circulator, dezvoltat în mod exclusiv și patentat de către Johnson Controls. Tehnologia EFB asigură performanță fiabilă pt. cele mai solicitante aplicații și este ideală pt. instalarea la capăt de cadru.

Beneficiile includ:

 • Circulatorul inovator din interiorul bateriei previne stratificarea acidului și reprezintă o soluție optimă pt. toate aplicațiile cu descărcare profundă. Acesta este un sistem mecanic care utilizează forțele de inerție ale vehiculului pt. a ajuta la amestecarea acidului din bateriile umede.
 • Sisteme de fixare interne superioare cu cel mai bun adeziv termofuzibil din domeniu: Rezistența foarte mare la vibrații și structura perfectă pt. instalarea la capăt de cadru asigură cea mai înaltă performanță a produsului.
 • Designul unic cu capac labirint oferă 100% protecție împotriva scurgerilor și un consum foarte mic de apă.
 • Durabilitatea ciclică mare este garantată prin utilizarea tehnologiei PowerFrame®, a masei active îmbunătățite a plăcii pozitive și a aderenței grilei la masă. Un material țesut din lână sintetică, adăugat pe suprafața bornei pozitive, crește în mod sustenabil performanța pt. ciclul de viață.
 • Minimizează costurile legate de garanție.


Caracteristicile tehnologiei EFB:

Materialul țesut este un element suplimentar de poliester, amplasat între bornă și separator. Materialul țesut menține materialul activ în poziție în interiorul bornei și previne eroziunea masei. Rezultatul: rezistență sporită la descărcarea profundă și acceptanță de încărcare superioară.

Lâna sintetică lipită ajută la menținerea corespunzătoare a poziției bornelor, în orice moment și în orice condiții.


Circularea acidului (circulatorul):

Circulatorul de acid previne stratificarea acidului. Acesta este un element de construcție care utilizează mișcarea naturală a vehiculului pt. a menține o circulație constantă a acidului din interiorul bateriei. Densitatea acidului rămâne la niveluri omogene, ceea ce sporește acceptanța de încărcare și extinde durata de funcționare globală a bateriei.Aveţi încredere în VARTA®

Indiferent unde vă duce drumul pe care sunteţi, bateriile VARTA® vă oferă toată puterea de care aveţi nevoie pentru a ajunge acolo. Indiferent dacă conduceţi prima dumneavoastră maşină, deţineţi o maşină dotată cu funcţionalitatea Start-Stop sau conduceţi un vehicul cu multe aparate la bord care are cerinţe de energie mari, bateriile Black, Blue şi Silver Dynamic Trio de la VARTA® vă oferă puterea de care aveţi nevoie.

Astăzi produsele noastre echipează în milioane de vehicule, bărci cu motor, motociclete şi caravane. Inginerii noştri pun în fiecare baterie VARTA® expertiză şi precizie. Bateriile VARTA® oferă o durată de viaţă mai lungă, coroziune mai redusă şi costuri de întreţinere mai mici, calităţi pe care le veţi găsi în toate produsele noastre, de la gama noastră auto Start-Stop până la produsele profesionale pentru bărci cu motor. Atunci când alegeţi VARTA®, alegeţi o tehnologie fiabilă, de înaltă precizie, care oferă cea mai bună calitate de fabricaţie din clasa sa.

Inovare cu un scop clar – Bateriile VARTA® sunt forţa care propulsează inovaţiile pentru economia de carburant, cum sunt motoarele Start-Stop. Fabricate printr-un proces care reduce cu până la 20% emisiile, aceste baterii vor ajuta motorul să pornească iar și iar, reducând efectiv consumul de carburant.

O experiență premium – Mergeți cu vehiculul dv. la un atelier care colaborează cu VARTA® pt. a încerca serviciul excelent de înlocuire.

O istorie impresionantă – Marca VARTA® are o istorie de peste 125 de ani. Bateriile VARTA® sunt montate din fabrică de către producători auto de renume și se bucură de încrederea șoferilor din întreaga lume.

 • Susţinut de liderii mondiali de piaţă

Puterea din spatele bateriilor VARTA® se numeşte Johnson Controls Power Solutions – liderul mondial de piaţă pentru baterii plumb-acid şi baterii moderne - pentru vehicule convenţionale dar şi Start-Stop, hibrid şi electrice. Şi prima firmă care produce în serie mare baterii litiu-ion pentru vehiculele hibride. Astăzi milioane de oameni din întreaga lume folosesc produsele noastre inovative.

 • Producătorii de automobile aleg ce este cel mai bun pentru automobilele lor

Producătorii de automobile aleg componentele care se potrivesc cel mai bine cu automobilele lor. În afară de calitate, există și alte două aspecte pe care producătorii de automobile le analizează atunci când se decid asupra unei baterii. Una este performanța, alta este o rată foarte scăzută de defecțiuni. Acești factori reprezintă motivul pentru care producătorii de automobile aleg bateriile VARTA®.

 • Furnizorul nr. 1 de baterii pentru industria automobilelor

Este un fapt, 8 din 10 automobile nou fabricate cu tehnologie Start-Stop echipate cu AGM sunt prevăzute cu baterii VARTA®. Acest lucru se datorează faptului că bateriile VARTA® simbolizează calitatea superioară. Sigla OE simbolizează „piesă de schimb originală”. Aceasta înseamnă că aproape toate bateriile VARTA® sunt componente care provin de la aceeași linie de fabricație ca și echipamentul original.

 • Certificatele de calitate și procesele de calitate OE

VARTA® a implementat peste 100 de procese, parametri de produs și variabile care sunt inspectate și monitorizate pe întreg parcursul fabricării diferitelor baterii. Acest lucru ne-a făcut furnizorul de baterii nr. 1 pentru industria automobilelor.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău            Bun

Produse conexe

Electrolit D 1,28 - Auto Chim

Electrolit D 1,28 - Auto Chim

7,85LEI Fără TVA: 6,60LEI

Cablu de pornire 220A - Carmax

Cablu de pornire 220A - Carmax

25,56LEI Fără TVA: 21,48LEI

Cablu de pornire 400A - Carmax

Cablu de pornire 400A - Carmax

35,63LEI Fără TVA: 29,94LEI

Cablu de pornire 600A - Carmax

Cablu de pornire 600A - Carmax

48,61LEI Fără TVA: 40,85LEI

Tester baterii cu imprimantă RBA650 - Ring

Tester baterii cu imprimantă RBA650 - Ring

1.794,16LEI Fără TVA: 1.507,70LEI

Robot de pornire 12V 400A - Carmax

Robot de pornire 12V 400A - Carmax

359,24LEI Fără TVA: 301,88LEI