• Acumulator Varta Silver Dynamic AGM 105Ah H15 Start Stop

Acumulator Varta Silver Dynamic AGM 105Ah H15 Start Stop

 • Producător: Varta
 • stoc Odorhei: (disponibil)
 • 934,15LEI

 • Fără TVA: 785,00LEI
Capacitate (Ah) 105Ah
Curent la rece (A) 950A
Voltaj 12V
Polaritate Bornă normală
Lățime 17.5cm
Lungime 39.4cm
Înălțime 19cm
Cod EAN 4016987144534
  
  

Referința pentru toate vehiculele cu funcționalitatea Start-Stop

VARTA® Silver Dynamic AGM simbolizează performanța de neegalat: o durata de viață de 3 ori mai mare decât cea a bateriilor convenționale, VARTA® Silver Dynamic AGM este alegerea perfectă pentru vehiculele cu cele mai mari consumuri de energie. Acest consum se poate datora utilizării mai intense, iernilor reci, verilor fierbinți sau multiplelor accesorii și echipamente. De aceea veți găsi o baterie VARTA® Silver Dynamic AGM în 80% din automobilele nou fabricate cu tehnologie Start-Stop alimentate cu baterii AGM.Performanță de neegalat pentru sistemele Start-Stop

  Oferite de Johnson Controls Power. Durată de viață de 3 ori mai mare comparativ cu bateriile VARTA® convenționale

  1. Durată de viață de 3 ori mai mare comparativ cu bateriile VARTA® convenționale
  2. Curentul (în amperi) pentru pornirea la rece (CCA) permite pornirea motorului chiar și în condiții climatice extreme, păstrând în același timp în stare funcțională caracteristicile de confort și siguranță
  3. Disponibilă în cinci modele cu capacitate, CCA și dimensiuni variabile
  4. Reciclabilă și fabricată într-un mod care asigură economisirea energiei
    Rețineți: o baterie AGM trebuie să fie înlocuită întotdeauna cu o baterie AGM. VARTA® recomandă ca schimbarea bateriei să fie efectuată numai la un atelier profesional.


    Beneficiile cheie ale Silver Dynamic AGM:

       Pregătită pentru sistemele Start-Stop de la baza gamei.

       Proiectată la cele mai ridicate standarde germane.

       Tehnologia grilei PowerFrame® este patentată pentru o putere de pornire sigură.

       Înlocuirea cu o baterie similară („like-for-like”) a bateriei vândute prin canalul OE.    Tehnologia Start-Stop:


    Principiile de bază ale tehnologiei start-stop

    Sistemele start-stop opresc și repornesc automat motorul pt. a reduce timpul de inactivitate al acestuia, reducând astfel consumul de carburant și emisiile. Majoritatea producătorilor aleg să monteze baterii VARTA® în vehiculele cu sistem start-stop imediat ce acestea ies de pe linia de producție.

    Bateria este inima mașinii. Ea alimentează totul – de la sistemul de aprindere la sistemele electrice cu funcționare continuă ale mașinii și sistemele de divertisment de la bord. Bateria asigură energie constantă pt. toate celelalte funcționalități în timpul procesului start-stop. Bateriile fac mult mai mult decât să pornească mașina. Iată de ce BATERIA este INIMA vehiculului dvs.

    În prezent, majoritatea mașinilor noi au funcționalitatea start-stop, de aceea am creat două baterii inovatoare VARTA® cu capacitatea start-stop: VARTA® Silver Dynamic cu tehnologia AGM pt. vehiculele avansate cu sistem start-stop și frânare regenerativă, și Blue Dynamic cu tehnologia EFB, pt. vehiculele cu sistem start-stop convenționale.


    1. Rularea și accelerarea:

    Sisteme de management de energie avansate decuplează alternatorul pe timpul accelerării şi în condiţii de rulare normale. În acest mod, cauciucurile primesc o cantitate de energie mai mare de la motor. Abia când nivelul bateriei a scăzut sub o valoare predefinită, aceasta va fi recuplată cu alternatorul.

    Cerinţe faţă de baterie: Bateria va fi descărcată şi reîncărcată şi trebuie să alimenteze singură toate aparatele electrice.


    2. Frânarea:

    La frânarea regenerativă, energia cinetică produsă de maşină este transformată parţial în energie electrică şi introdusă din nou în baterie.

    Cerinţe faţă de baterie: Bateria trebuie reîncărcată rapid şi trebuie să dispună de o capacitate suficientă pentru a prelua energia suplimentară. Ea trebuie să fie capabilă să funcţioneze şi la un nivel de încărcare scăzut.


    3. Oprirea și decuplarea motorului:

    Când vehiculul este oprit, sistemul Start-Stop decuplează motorul.

    Cerinţe faţă de baterie: Chiar şi atunci când bateria este descărcată, ea trebuie să alimenteze demarorul cu energie suficientă pentru ca acesta să poată porni din nou motorul.


    Tehnologia avansată plumb-acid cu separator din fibră de sticlă (AGM):

    Alegeţi AGM pentru a obţine cea mai bună baterie care există. Alegând o baterie AGM cu cea mai avansată tehnologie cu separator din fibră de sticlă, veţi obţine o baterie excepţională care are capacitatea de a alimenta cele mai exigente vehicule şi accesorii. O baterie AGM este sigură şi nu prezintă scurgeri, chiar dacă se întâmplă să se spargă. Tehnologia AGM oferă un nivel de anduranţă de trei ori mai mare comparativ cu bateriile convenţionale, fiind perfectă pentru sistemele Start-Stop avansate, în care bateria trebuie să fie reîncărcată rapid prin energia furnizată de sistemul de frânare cu recuperare.

    Bateria Powersports AGM este concepută pt. condiții extreme. Datorită tehnologiei plumb-acid (AGM) încorporate, acest produs sofisticat oferă putere maximă și durată lungă de viață, fără a necesita întreținere.


    Separator din fibră de sticlă (AGM):

    Tehnologia specială plumb-acid AGM absoarbe tot acidul din baterie, oferind stabilitate ciclică mare. Acest lucru permite încărcarea și descărcarea repetată a bateriei fără scăderea performanței.

     


    Tehnologia grilei PowerFrame®:

     

    Numai cu VARTA® beneficiați de tehnologia patentată a grilei PowerFrame®. Această tehnologie este mai puternică și mai durabilă decât alte modele de grilă.


    Performanță superioară:

    1. Robustețe structurală: Tehnologia patentată a grilei PowerFrame® este cu până la 66% mai durabilă și mai rezistentă la coroziune decât alte modele de grilă.
    2. Dezvoltată pt. putere: Designul grilei PowerFrame® oferă o putere superioară la pornire și un flux electric cu până la 70% mai mare decât alte tehnologii grilă.
    3. Prietenoasă cu mediul: La fabricarea grilei PowerFrame® se utilizează cu 20% mai puțină energie și sunt emise cu 20% mai puține gaze cu efect de seră comparativ cu alte metode de fabricație.

    Pe scurt, este construită pt. a asigura performanțe excepționale pe toată durata sa lungă de viață.


    Video despre tehnologia PowerFrame:


    Pentru mai multe informații despre tehnologia Powerframe, accesați linkul PowerFrame.


    Aveţi încredere în VARTA®

    Indiferent unde vă duce drumul pe care sunteţi, bateriile VARTA® vă oferă toată puterea de care aveţi nevoie pentru a ajunge acolo. Indiferent dacă conduceţi prima dumneavoastră maşină, deţineţi o maşină dotată cu funcţionalitatea Start-Stop sau conduceţi un vehicul cu multe aparate la bord care are cerinţe de energie mari, bateriile Black, Blue şi Silver Dynamic Trio de la VARTA® vă oferă puterea de care aveţi nevoie.

    Astăzi produsele noastre echipează în milioane de vehicule, bărci cu motor, motociclete şi caravane. Inginerii noştri pun în fiecare baterie VARTA® expertiză şi precizie. Bateriile VARTA® oferă o durată de viaţă mai lungă, coroziune mai redusă şi costuri de întreţinere mai mici, calităţi pe care le veţi găsi în toate produsele noastre, de la gama noastră auto Start-Stop până la produsele profesionale pentru bărci cu motor. Atunci când alegeţi VARTA®, alegeţi o tehnologie fiabilă, de înaltă precizie, care oferă cea mai bună calitate de fabricaţie din clasa sa.

    Inovare cu un scop clar – Bateriile VARTA® sunt forţa care propulsează inovaţiile pentru economia de carburant, cum sunt motoarele Start-Stop. Fabricate printr-un proces care reduce cu până la 20% emisiile, aceste baterii vor ajuta motorul să pornească iar și iar, reducând efectiv consumul de carburant.

    O experiență premium – Mergeți cu vehiculul dv. la un atelier care colaborează cu VARTA® pt. a încerca serviciul excelent de înlocuire.

    O istorie impresionantă – Marca VARTA® are o istorie de peste 125 de ani. Bateriile VARTA® sunt montate din fabrică de către producători auto de renume și se bucură de încrederea șoferilor din întreaga lume.

    • Susţinut de liderii mondiali de piaţă

    Puterea din spatele bateriilor VARTA® se numeşte Johnson Controls Power Solutions – liderul mondial de piaţă pentru baterii plumb-acid şi baterii moderne - pentru vehicule convenţionale dar şi Start-Stop, hibrid şi electrice. Şi prima firmă care produce în serie mare baterii litiu-ion pentru vehiculele hibride. Astăzi milioane de oameni din întreaga lume folosesc produsele noastre inovative.

    • Producătorii de automobile aleg ce este cel mai bun pentru automobilele lor

    Producătorii de automobile aleg componentele care se potrivesc cel mai bine cu automobilele lor. În afară de calitate, există și alte două aspecte pe care producătorii de automobile le analizează atunci când se decid asupra unei baterii. Una este performanța, alta este o rată foarte scăzută de defecțiuni. Acești factori reprezintă motivul pentru care producătorii de automobile aleg bateriile VARTA®.

    • Furnizorul nr. 1 de baterii pentru industria automobilelor

    Este un fapt, 8 din 10 automobile nou fabricate cu tehnologie Start-Stop echipate cu AGM sunt prevăzute cu baterii VARTA®. Acest lucru se datorează faptului că bateriile VARTA® simbolizează calitatea superioară. Sigla OE simbolizează „piesă de schimb originală”. Aceasta înseamnă că aproape toate bateriile VARTA® sunt componente care provin de la aceeași linie de fabricație ca și echipamentul original.

    • Certificatele de calitate și procesele de calitate OE

    VARTA® a implementat peste 100 de procese, parametri de produs și variabile care sunt inspectate și monitorizate pe întreg parcursul fabricării diferitelor baterii. Acest lucru ne-a făcut furnizorul de baterii nr. 1 pentru industria automobilelor.

    Spune-ţi opinia

    Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
        Rău            Bun

    Produse conexe

    Electrolit D 1,28 - Auto Chim

    Electrolit D 1,28 - Auto Chim

    7,85LEI Fără TVA: 6,60LEI

    Încărcător baterii 120Ah 8A 12V RECB208 - Ring

    Încărcător baterii 120Ah 8A 12V RECB208 - Ring

    282,27LEI Fără TVA: 237,20LEI

    Încărcător baterii 180Ah 12A 12V RECB212 - Ring

    Încărcător baterii 180Ah 12A 12V RECB212 - Ring

    453,75LEI Fără TVA: 381,30LEI

    Încărcător baterii 70Ah 6A 6-12V RECB206 - Ring

    Încărcător baterii 70Ah 6A 6-12V RECB206 - Ring

    247,40LEI Fără TVA: 207,90LEI

    Cablu de pornire 130A - Carmax

    Cablu de pornire 130A - Carmax

    18,80LEI Fără TVA: 15,80LEI

    Cablu de pornire 220A - Carmax

    Cablu de pornire 220A - Carmax

    22,49LEI Fără TVA: 18,90LEI

    Cablu de pornire 400A - Carmax

    Cablu de pornire 400A - Carmax

    31,30LEI Fără TVA: 26,30LEI

    Cablu de pornire 600A - Carmax

    Cablu de pornire 600A - Carmax

    42,48LEI Fără TVA: 35,70LEI

    Tester baterii cu imprimantă RBA650 - Ring

    Tester baterii cu imprimantă RBA650 - Ring

    1.794,16LEI Fără TVA: 1.507,70LEI

    Robot de pornire 12V 400A - Carmax

    Robot de pornire 12V 400A - Carmax

    312,38LEI Fără TVA: 262,50LEI