• Acumulator Varta Blue Dynamic 74Ah E11

Acumulator Varta Blue Dynamic 74Ah E11

 • Producător: Varta
 • stoc Odorhei: (disponibil)
  stoc Constanța: (epuizat)
  stoc Constanța cu livrare în 2-4 zile: (epuizat)
 • 418,88LEI

 • Fără TVA: 352,00LEI
Capacitate (Ah) 74Ah
Curent la rece (A) 680A
Voltaj 12V
Polaritate Bornă normală
Lățime 17.5cm
Lungime 27.8cm
Înălțime 19cm
Cod EAN 4016987119532
 

Puterea Blue Dynamic:

Performanță fiabilă pentru necesități medii de energie. VARTA® Blue Dynamic este concepută pentru automobilele cu necesități medii de energie, ceea ce înseamnă cu echipamente standard și fără tehnologia Start-Stop. VARTA® Blue Dynamic oferă o putere de pornire suplimentară și asigură constant performanțe ridicate pentru un interval de timp mai îndelungat. Datorită celor mai ridicate standarde europene de inginerie, veți beneficia de cea mai bună calitate.Concepută pentru automobile cu necesități medii de energie:

 1. Pentru toate automobilele cu echipamente standard
 2. Puterea de pornire este cu 25% mai mare comparativ cu modelele Black
 3. Disponibilă în 25 de modele având capacitate, CCA și dimensiuni variabile
 4. Reciclabilă și fabricată într-un mod care asigură economisirea energiei
Rețineți: bateriile trebuie întotdeauna înlocuite cu unele echivalente, care satisfac cerințele automobilului. Pentru performanțe mai bune, apelați la gama noastră convențională, trecând la VARTA® Silver Dynamic sau la VARTA® Silver Dynamic AGM.


Beneficiile cheie ale Blue Dynamic:

   Proiectată la cele mai ridicate standarde germane.

   Tehnologia grilei PowerFrame® este patentată pentru o putere de pornire sigură.

   Înlocuirea cu o baterie similară („like-for-like”) a bateriei vândute prin canalul OE.


Tehnologia grilei PowerFrame®


Numai cu VARTA® beneficiați de tehnologia patentată a grilei PowerFrame®. Această tehnologie este mai puternică și mai durabilă decât alte modele de grilă.


Performanță superioară:

 1. Robustețe structurală: Tehnologia patentată a grilei PowerFrame® este cu până la 66% mai durabilă și mai rezistentă la coroziune decât alte modele de grilă.
 2. Dezvoltată pt. putere: Designul grilei PowerFrame® oferă o putere superioară la pornire și un flux electric cu până la 70% mai mare decât alte tehnologii grilă.
 3. Prietenoasă cu mediul: La fabricarea grilei PowerFrame® se utilizează cu 20% mai puțină energie și sunt emise cu 20% mai puține gaze cu efect de seră comparativ cu alte metode de fabricație.

Pe scurt, este construită pt. a asigura performanțe excepționale pe toată durata sa lungă de viață.


Video despre tehnologia PowerFrame:


Pentru mai multe informații despre tehnologia Powerframe, accesați linkul PowerFrame.


Aveţi încredere în VARTA®

Indiferent unde vă duce drumul pe care sunteţi, bateriile VARTA® vă oferă toată puterea de care aveţi nevoie pentru a ajunge acolo. Indiferent dacă conduceţi prima dumneavoastră maşină, deţineţi o maşină dotată cu funcţionalitatea Start-Stop sau conduceţi un vehicul cu multe aparate la bord care are cerinţe de energie mari, bateriile Black, Blue şi Silver Dynamic Trio de la VARTA® vă oferă puterea de care aveţi nevoie.

Astăzi produsele noastre echipează în milioane de vehicule, bărci cu motor, motociclete şi caravane. Inginerii noştri pun în fiecare baterie VARTA® expertiză şi precizie. Bateriile VARTA® oferă o durată de viaţă mai lungă, coroziune mai redusă şi costuri de întreţinere mai mici, calităţi pe care le veţi găsi în toate produsele noastre, de la gama noastră auto Start-Stop până la produsele profesionale pentru bărci cu motor. Atunci când alegeţi VARTA®, alegeţi o tehnologie fiabilă, de înaltă precizie, care oferă cea mai bună calitate de fabricaţie din clasa sa.

Inovare cu un scop clar – Bateriile VARTA® sunt forţa care propulsează inovaţiile pentru economia de carburant, cum sunt motoarele Start-Stop. Fabricate printr-un proces care reduce cu până la 20% emisiile, aceste baterii vor ajuta motorul să pornească iar și iar, reducând efectiv consumul de carburant.

O experiență premium – Mergeți cu vehiculul dv. la un atelier care colaborează cu VARTA® pt. a încerca serviciul excelent de înlocuire.

O istorie impresionantă – Marca VARTA® are o istorie de peste 125 de ani. Bateriile VARTA® sunt montate din fabrică de către producători auto de renume și se bucură de încrederea șoferilor din întreaga lume.

 • Susţinut de liderii mondiali de piaţă

Puterea din spatele bateriilor VARTA® se numeşte Johnson Controls Power Solutions – liderul mondial de piaţă pentru baterii plumb-acid şi baterii moderne - pentru vehicule convenţionale dar şi Start-Stop, hibrid şi electrice. Şi prima firmă care produce în serie mare baterii litiu-ion pentru vehiculele hibride. Astăzi milioane de oameni din întreaga lume folosesc produsele noastre inovative.

 • Producătorii de automobile aleg ce este cel mai bun pentru automobilele lor

Producătorii de automobile aleg componentele care se potrivesc cel mai bine cu automobilele lor. În afară de calitate, există și alte două aspecte pe care producătorii de automobile le analizează atunci când se decid asupra unei baterii. Una este performanța, alta este o rată foarte scăzută de defecțiuni. Acești factori reprezintă motivul pentru care producătorii de automobile aleg bateriile VARTA®.

 • Furnizorul nr. 1 de baterii pentru industria automobilelor

Este un fapt, 8 din 10 automobile nou fabricate cu tehnologie Start-Stop echipate cu AGM sunt prevăzute cu baterii VARTA®. Acest lucru se datorează faptului că bateriile VARTA® simbolizează calitatea superioară. Sigla OE simbolizează „piesă de schimb originală”. Aceasta înseamnă că aproape toate bateriile VARTA® sunt componente care provin de la aceeași linie de fabricație ca și echipamentul original.

 • Certificatele de calitate și procesele de calitate OE

VARTA® a implementat peste 100 de procese, parametri de produs și variabile care sunt inspectate și monitorizate pe întreg parcursul fabricării diferitelor baterii. Acest lucru ne-a făcut furnizorul de baterii nr. 1 pentru industria automobilelor.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău            Bun

Produse conexe

Electrolit D 1,28 - Auto Chim

Electrolit D 1,28 - Auto Chim

7,85LEI Fără TVA: 6,60LEI

Cablu de pornire 220A - Carmax

Cablu de pornire 220A - Carmax

25,56LEI Fără TVA: 21,48LEI

Cablu de pornire 400A - Carmax

Cablu de pornire 400A - Carmax

35,63LEI Fără TVA: 29,94LEI

Cablu de pornire 600A - Carmax

Cablu de pornire 600A - Carmax

48,61LEI Fără TVA: 40,85LEI

Tester baterii cu imprimantă RBA650 - Ring

Tester baterii cu imprimantă RBA650 - Ring

1.794,16LEI Fără TVA: 1.507,70LEI

Robot de pornire 12V 400A - Carmax

Robot de pornire 12V 400A - Carmax

359,24LEI Fără TVA: 301,88LEI