• Discmate 10 găuri pcd 335mm prezoane de 32mm ALCOA

Discmate 10 găuri pcd 335mm prezoane de 32mm ALCOA

  • Producător: Alcoa
  • stoc Odorhei: (epuizat)
    stoc Constanța: (epuizat)
    stoc Constanța cu livrare în 2-4 zile: (epuizat)
  • 46,41LEI

  • Fără TVA: 39,00LEI
Tip Întreținere jante


DISCMATE

Acest produs contribuie la prevenirea acumulării coroziunii între jantele din oțel şi aluminiu şi între butucul din oțel şi jantele din aluminiu, reducând astfel problemele de întreținere. De asemenea, se poate utiliza pentru a proteja suprafața de prindere a roții față de deteriorările cosmetice.

Prin introducerea Discmates între jantele duble Dura-Bright se vor reduce de asemenea deteriorările suprafeței dintre acestea.

Disponibil pentru roți cu 10 găuri pentru şuruburi, cu diametrul cercului şuruburilor de 335mm şi prezoane de 22mm.


Accesorii pentru jantele Alcoa Wheels


Pentru a le păstra în cea mai bună condiție, întreținerea jantelor Alcoa Wheels trebuie să fie o prioritate. Alcoa Wheels s-a ocupat de dezvoltarea unor game de produse unice şi selectate special pentru a menţine roţile Dvs. în cea mai bună stare şi pentru a le asigura o lungă durată de viaţă.
Toate accesoriile Alcoa Wheels sunt disponibile acum prin SC IMPAR SRL, distribuitor autorizat Alcoa Wheels


Cine este Alcoa Wheels ?

Alcoa Wheels are în spate mulţi ani de experienţă în domeniul jantelor din aluminiu. De fapt, sunt cei care au inventat în 1948 janta din aluminiu forjat. Jantele sunt fabricate într-o unitate de producţie înalt automatizată, ultramodernă, în conformitate cu procesul special de forjare conceput de Alcoa Wheels.Pentru mai multe informații accesați site-ul https://alcoawheels.impar.ro!

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău            Bun