• Disc de curățare 50mm P080 galben - mediu ALCOA

Disc de curățare 50mm P080 galben - mediu ALCOA

  • Producător: Alcoa
  • stoc Odorhei: (epuizat)
    stoc Constanța: (epuizat)
    stoc Constanța cu livrare în 2-4 zile: (epuizat)
  • 35,70LEI

  • Fără TVA: 30,00LEI
Tip Întreținere jante


DISCURI PERIE

Discurile perie reprezintă un produs de întreținere esențial, care ajută la menținerea jantelor Alcoa în cea mai bună stare. Sunt ideale pentru curățarea fețelor de contact, a suprafețelor de aşezare a talonului, lagărelor axiale şi marginilor de centrare a butucului. De asemenea, sunt adecvate pentru îndepărtarea marginilor ascuțite produse prin uzura flanşei jantei sau datorită coroziunii, oxidării şi murdăririi generale, putând fi folosite la majoritatea sculelor în unghi drept. Placa este un suport amovibil pentru disc. Sunt filetate la interior pentru a se putea introduce orice arbore standard de 6,3 mm cu filet de 20. În funcție de tipul de sculă cu aer comprimat folosită, coada cu 6,3 mm (1/4") poate fi folosită ca adaptor pentru montarea plăcii pe sculă.

Disponibile cu perii moi, medii şi tari cu 2 diametre (25 şi 50 mm).

Discuri albe: Moi - speciale pentru tratarea părților din aluminiu

Discuri galbene: Potrivit de tari - pentru îndepărtarea oxidării medii

Discuri verzi: Tari - pentru îndepărtarea oxidării excesive

Utilizaţi discul mai mic

pentru îndepărtarea urmelor de rugină, oxizi şi praf de pe lagărele axiale şi marginile de centrare ale butucului, precum şi de pe partea interioară a alezajului butucului din jantă

Utilizaţi discul de 50 mm

pentru curățarea părților mai mari ale roții şi a butucului


Accesorii pentru jantele Alcoa Wheels


Pentru a le păstra în cea mai bună condiție, întreținerea jantelor Alcoa Wheels trebuie să fie o prioritate. Alcoa Wheels s-a ocupat de dezvoltarea unor game de produse unice şi selectate special pentru a menţine roţile Dvs. în cea mai bună stare şi pentru a le asigura o lungă durată de viaţă.
Toate accesoriile Alcoa Wheels sunt disponibile acum prin SC IMPAR SRL, distribuitor autorizat Alcoa Wheels


Cine este Alcoa Wheels ?

Alcoa Wheels are în spate mulţi ani de experienţă în domeniul jantelor din aluminiu. De fapt, sunt cei care au inventat în 1948 janta din aluminiu forjat. Jantele sunt fabricate într-o unitate de producţie înalt automatizată, ultramodernă, în conformitate cu procesul special de forjare conceput de Alcoa Wheels.



Pentru mai multe informații accesați site-ul https://alcoawheels.impar.ro!

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău            Bun