• Lichid spălare parbriz vară 5L - Kentaur

Lichid spălare parbriz vară 5L - Kentaur

  • Producător: Kentaur
  • stoc Odorhei: (disponibil)
  • 7,12LEI

  • Fără TVA: 5,98LEI
Cod EAN 5997074512179Compania Medikémia Zrt. este unul dintre cei mai recunoscuţi producători de produse chimice auto şi vopsele aerosol din Europa Centrală. 

Produce de peste 40 de ani aerosoli, soluţii de curăţat pentru îngrijirea maşinii şi pentru uz casnic, produse chimice de iarnă pentru maşină, diverse produse chimice tehnice. 

În anul 1986 au început producţia şi dezvoltarea vopselelor aerosol. Însumând experienţă a 30 de ani, în prezent, Medikémia a devenit o importantă baza profesională a producţiei vopselelor aerosol din Europa. 

Valorile principale ale activităţii sunt reprezentate de către gamele de produse de îngrijire şi întreţinere pentru maşini PREVENT, PRELIX incluzând peste 100 de articole, gama de vopsele aerosol MAESTRO, oferind 70 de produse diverse şi numeroase alte produse aerosol de uz casnic şi tehnic.

Majoritatea acestor produse sunt lideri de piaţă.


Lichid spalăre parbriz vară 5L - Kentaur

Este destinat pentru spălarea parbrizelor autovehiculelor cu ajutorul stergătoarelor de parbriz. Îndepărtează eficient urmele de insecte, noroiul sau alte impuritați de pe parbriz.
Nu atacă părțile din cauciuc, plastic și nici vopseaua sau lacul. Se poate utiliza și pentru spălarea farurilor, reflectoarelor ca soluție de spălare.
Mod de utilizare: Se recomandă utilizarea produsului fară diluare! Pentru curățirea profundă se va spăla de 3-4 ori cu soluție abundentă. În functie de cantitatea insectelor depuse operatia se va repeta. Pe cât posibil trebuie evitate uscarea depunerilor de insecte. Spălarea este eficientă si utilă și pe timp de ploaie.


Atenție!

A nu se folosi pentru autovehicule care stând pe soare sunt puternic încălzite, deoarece lichidul curgând pe caroseria fierbinte poate deteriora stratul de lac. Lichidul este necombustibil. A se păstra într-un loc ferit de îngheț!


Conține 1,2-Benzizotiazol-2-onă. Poate provoca o reacţie alergică.
Ingrediente în conformitate cu Regulamentul 648/2004/CE: agenți tensioactivi neionici < 5%, Methylisothiazolinone, Benzisothiazolinone, parfum.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău            Bun