Huse scaun Otom personalizat Dacia Sandero 2009-2012

  • Producător: Otom
  • stoc Odorhei: (epuizat)
    stoc Constanța: (epuizat)
    stoc Constanța cu livrare în 2-4 zile: (epuizat)
  • 199,00LEI

  • Fără TVA: 167,23LEI
Cod EAN 5949042303470

Image result for otom logo

Seturile de huse scaune auto personalizate Otom sunt produse dedicate autovehiculului pentru care au fost proiectate. Astfel ținuta acestor huse este una ireproșabilă, lăsând impresia unei tapițerii autentice.


La proiectarea și confecționarea acestor huse scaune auto se va ține cont de fiecare detaliu constructiv din configuratia scaunelor :

degajări pentru tetiere

șezut banchetă spate fracționabil/nefracționabil

spătar banchetă spate fracționabil/nefracționabil

airbaguri laterale scaune față

centuri siguranță

cotieră


Detalii material:

material textil sintetic

rezistent

caserat cu spumă poliuretanică

suplu

catifelat

mat (nelucios)

proveniență Europeană (Turcia)Specificații:

Culoare: Gri+Negru

Material: Țesut tip Jacquard laminat, ușor de curățat, cu burete de 5mm (densitate: 26kg/m3)

Tip: Dedicată

Greutate: 3.00 kg/set

Certificat TÜV, ISO9001:2008

Țara de origine: Turcia


Despre producator:

Otom Oto Tekstili ve Aksesuarlari este o intreprindere familiala, rezultatul unei experiențe ai fondatorilor săi în domeniu pe parcursul de 30 de ani.

Din cauza cunoștințelor și experienței dobandite pe parcursul anilor, Otom a devenit o companie care nu urmareste inovatiile sectorului ci conduce sectorul cu inovațiile sale. Avem numeroase proiecte și inovații realizate, Dumneavoastra si partenerii noștri valoroși, confirmă acest lucru.

Otom s-a dezvoltat dupa sugestiilor și observațiilor Dumneavoastră, cu grija de a oferi cea mai bună deservire, parcurgînd calea ce a adus viziune în sector.

Aventura fabricării produselor noastre începe prin utilizarea firelor ca materie primă, trecând prin toate etapele, și se termină în instalațiile noastre integrate.

Astăzi Otom constituie o mare familie cu instalații de producere pe o suprafață de 4000 m2 , 500 m2 showroom și 80 de angajați. Suntem mandri de a parcurge acest drum ca familie și vom continua să muncim cu aceiași responsabilitate. În gama produselor noastre am introdus modele universale compatibile cu noi modele de vehicule, pe care le-am modelat conform sugestiilor consumatorilor, oferind astfel soluții la problemele clienților noștri. Am obținut certificatul de brevet pentru modelele create de departamentul nostru ce-de (cercetare-dezvoltare). Deasemenea, am încoronat produsele și sistemul nostru cu certificatul ISO9001:2008.

Calitate - Standardele de calitate ale produselor OTOM reprezintă rezultatele utilizării materialelor prime de calitate, începînd cu firele brute pînă la produsul final, îmbinate cu înalte tehnologii de producere.

Proiectare - De la primele desene cu creion, până la modelarea 3D, mentinînd în prim plan beneficiile în utilizare, husele pentru scaune OTOM sunt create de echipa noastră cu un design profesional și unic.

Tehnologie - Datorită infrastructurii noastre tehnologice ce asigură calitatea producerii și deservirii, produsele noastre oferă cele mai eficiente soluții pentru așteptările utilizatorilor.

Productie - OTOM a finalizat investițiile în infrastructura tehnologică pentru a spori capacitatea de producție și satisfacția clienților. Cu tehnologii avansate cnc mașini de debitat, mașini de cusut cnc și programe de inginerie de desen, viteza de producție, capacitatea și calitatea au fost aduse la standardele mondiale. Pe lângă mecanizare, a urmărit creșterea capacității și crearea de noi locuri de muncă cu noi investiții.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău            Bun