AUDI A6 2012- COVORASE AUTO PERSONALIZAT 3D OTOM

 • Producător: Otom
 • stoc Odorhei: (3 buc)
  stoc Constanța: (epuizat)
  stoc Constanța cu livrare în 2-4 zile: (epuizat)
 • 102,82LEI

 • Fără TVA: 86,40LEI
Conținut pachet 2 covorasefata; 2 covorase spate; 1covoras spate mijloc
Marcă auto Audi
Model 2012 after
Număr piese în set 5
Tip A6
Cod EAN 8681892000020
Culoare Negru
Material Poliuretan


Avantajele covoraselor :

 1. Sistem de prindere in podea;
 2. Tava inalta pentru a retine murdaria in interiorul covorasului;
 3. Material de calitate care impiedica uzura rapida a covoraselor;
 4. Suprafata antialunecare pe partea inferioara;
 5. Design deosebit;
 6. Nu au miros de cauciuc.


Covorasele sunt speciale, se potrivesc perfect fara adaptari sau alte modificari si le recomandam tuturor clientilor care apreciaza durabilitatea si calitatea. Este facuta din material elastic, dupa intindere revine in starea originala.

Despre producator:


Otom Oto Tekstili ve Aksesuarlari este o intreprindere familiala, rezultatul unei experiențe ai fondatorilor săi in domeniu pe parcursul de 30 de ani.

Datorita cunostintelor si experientei dobandite pe parcursul anilor, Otom a devenit o companie care nu urmareste inovatiile sectorului ci conduce sectorul cu inovatiile sale. Are numeroase proiecte si inovatii realizate, Dumneavoastra si partenerii valorosi Otom, confirma acest lucru.

Otom s-a dezvoltat in urma sugestiilor si observatiilor clientilor, cu grija de a oferi cele mai bune servicii, parcurgand calea ceea ce a adus viziune in acest sector. 

Aventura fabricarii produselor noastre incepe prin utilizarea firelor ca materie prima, trecand prin toate etapele terminand in instalatiile tehnologice integrate.

Astazi Otom constituie o mare familie cu instalatii de productie pe o suprafata de 4000 m2 , 500 m2 showroom si 80 de angajati. Otom este mandru de a parcurge acest drum ca familie si va continua sa ofere aceiasi responsabilitate fata de clienti. In gama produselor Otom s-au introdus modelele universale compatibile cu tipuri, modele noi de vehicule, pe care le-a modelat conform sugestiilor consumatorilor, oferind astfel solutii la problemele clienților. Otom si-a obtinut brevetul pentru  toate modelele  sale, deasemenea, a incoronat produsele prin sistemul cu certificat ISO9001:2008.

Calitate - Standardele de calitate ale produselor Otom reprezinta rezultatele utilizarii materialelor prime de calitate, incepind cu firele brute pana la produsul final, imbinate cu inaltele tehnologii de productie.

Proiectare - De la primele desene cu creion, pana la modelarea 3D, mentinand in prim plan beneficiile in utilizare, husele pentru scaune Otom sunt create cu un design profesional si unic.

Tehnologie - Datorita infrastructurii tehnologice care asigura calitatea și servirea clientilor, produsele Otom ofera cele mai eficiente solutii pentru asteptarile utilizatorilor.

Productie - Otom a finalizat investitiile in infrastructura tehnologica pentru a spori capacitatea de productie si satisfactia clienților. Cu tehnologii avansate (masini de debitat cnc, masini de cusut cnc si programe de inginerie tehnologica) viteza de productie, capacitatea si calitatea au fost aduse la standardele mondiale. Pe langa mecanizare, s-a urmarit cresterea capacitatii si crearea de noi locuri de munca cu noi investitii.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău            Bun