• Bec 12V 55W H7 PX26D NIGHT BREAKER - Osram

Bec 12V 55W H7 PX26D NIGHT BREAKER - Osram

  • Producător: Osram
  • stoc Odorhei: (epuizat)
    stoc Constanța: (epuizat)
    stoc Constanța cu livrare în 2-4 zile: (epuizat)
  • 59,98LEI

  • Fără TVA: 50,40LEI
Cod EAN 4052899410992
Tip bec H7

NightBreaker: cu până la 110% mai multă lumină pe şosea (comparat cu becurile standard cu halogen) şi un fascicul de lumină de până la 40m mai lung. Lumina este cu 20% mai albă decât la becurile standard. 

Şoferii pot vedea obstacolele mai repede şi pot preveni situaţiile periculoase din timp, datorită luminii optime pentru un timp de reacţie îmbunătăţit. 

Generează lumină mai eficientă beneficiind de formulă optimizată a gazului inert din interior iar filamentul are un design robust pentru o rezistenţă bună.


Lămpile şi sistemele de iluminat de la OSRAM oferă suportul pentru o vedere frumoasă a lucrurilor, siguranţă si confort, permiţând utilizarea eficientă a resurselor. Timp de mai bine de 100 de ani, OSRAM a fost "pasionat de sursele de lumină inteligentă". Ca o companie care operează la nivel global, noi încurajăm în mod explicit politicile sociale şi ecologice responsabile din întreaga lume - şi sponsorizăm arta şi cultura din ţară şi din străinătate.

OSRAM este unul dintre primii doi producători mondiali de produse de iluminat. Portofoliul Companiei acoperă întregul lanţ valoric, de la componente la echipamentele şi opto-semiconductori, precum şi corpuri de iluminat complete, sisteme de management al luminii şi soluţii de iluminat.

DOCUMENTE UTILE


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău            Bun