• Aditiv pentru motorină 200 ml 54200EN - STP

Aditiv pentru motorină 200 ml 54200EN - STP

  • Producător: STP
  • stoc Odorhei: (disponibil)
    stoc Constanța: (epuizat)
    stoc Constanța cu livrare în 2-4 zile: (epuizat)
  • 16,30LEI

  • Fără TVA: 13,70LEI
Cod EAN 5020144800545


Tratament diesel


Introducere
Tratamentul pentru motoare Diesel STP® este special conceput pentru a indeparta lacurile, depunerile de carbon si apa din sistemele de combustibil diesel, care pot duce, in caz contrar, la o performanta slaba, la coroziune si la pierderi de combustibil. Combinatia extrem de concentrata de detergent, agent de dispersie si stabilizator va mentine eficienta si va reduce costurile de functionare pentru motoarele diesel. Amelioratorul cetanic al Tratamentului Diesel STP® vor spori si performanta la pornirea la rece.

Avantaje 
• Reduce fumul de evacuare
• Imbunatateste performanta la pornirea la rece
• Reduce consumul de motorina
• Mentine injectoarele curate
• Reduce zgomotul motorului
• Restabileste pierderile de putere si performanta
• Previne rugina si coroziunea
• Elimina apa din sistemul de alimentare cu combustibil
• Este sigur de utilizat cu alti aditivi STP®
• Se poate folosi in siguranta la vehiculele echipate cu un convertor catalitic sau turbo

Tratamentul pentru motoare Diesel STP® mentine curat sistemul de alimentare cu combustibil. Motoarele diesel produc fum de evacuare, deoarece sistemul de combustibil devine murdar. Acest lucru se poate intampla rapid, chiar si in cazul unei masini noi in mai putin de 1500 km, prin acumularea rapida de depuneri, in special in urma calatoriilor de scurta durata.

Injectoarele sunt proiectate pentru a furniza o cantitate precisa de combustibil in camera de combustie (a se vedea Imaginea 1), dar un injector murdar va perturba acest model fin intr-un curs, un curent intermitent, si poate opri fluxul de combustibil catre motor.


   Depunerile cauzate de procesul de ardere, cum ar fi guma, lacul si apa, pot, de asemenea, bloca sau coroda filtrul de combustibil. Aceste conditii conduc la o pornire necorespunzatoare, la relanti, la o ardere slaba, la oscilatii sau la pierderi de putere in timpul acceleratiei, la incetinire, la cresterea consumului de combustibil si a emisiilor.Tratamentul pentru motoare Diesel STP® previne acumularea de depuneri care duc la pierderi de putere la nivelul injectoarelor (Imaginea 2) si mentine injectoarele curate, permitand modele precise de pulverizare si reducand in mod semnificativ fumul de evacuare, emisiile nocive si consumul de combustibil.

Tratamentul pentru motoare Diesel STP® imbunatateste performanta la pornirea la rece. Amelioratorul cetanic al Tratamentului pentru motoare Diesel STP® minimizeaza frecarea intre molecule pentru a reduce rateurile de combustie si pentru a usura functionarea motorului.

Indicatii pentru folosirea Tratamentului pentru motoare Diesel STP®
O sticla de 200 ml cu tratament Diesel STP® poate fi folosita pentru tratarea a 40-50 litri de motorina si trebuie adaugata direct in rezervorul plin. Pentru cele mai bune rezultate, utilizati tratamentul la fiecare 1250 mile/2000 km.


Continehidrocarburi , C11-C14, n-alcani, isoalcani, ciclice, <2% aromatice
Fabricat în MareaBritanie            200ml   
Nr. cert. RAR 3255


DOCUMENTE UTILE


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău            Bun

Produse conexe

Aditiv pentru oprirea scurgerii motorului 300 ml 63300EN - STP
Curățător sistem combustibil - motor diesel 400 ml 65400EN - STP
Tratament pentru combustibil cu antigel - motor diesel 200 ml 55200EN - STP
Lichid protector plastic/cauciuc 118 ml - STP

Lichid protector plastic/cauciuc 118 ml - STP

8,81LEI Fără TVA: 7,40LEI

Lichid pentru curățarea sistemului de combustibil - benzină 400 ml - STP