• Lavetă microfibră glass 40 x 40 cm - Carmax

Lavetă microfibră glass 40 x 40 cm - Carmax

  • 6,69LEI

  • Fără TVA: 5,62LEI
Cod EAN 5949042300646


Lavetă microfibră CARMAX pentru parbriz 40 x 40cm

 

Lavetă microfibră pentru parbriz (geam) oferă cea mai bună acţiune de curăţare pentru ferestrele vehiculului dumneavoastră.Textura ultra fină curăţă ferestrele, fără striaţii protejând în acelaşi timp  sticla de la zgârieturi. Această lavetă de lustruire este accesoriul perfect pentru curăţirea ferestrele maşinii.


Recomandări de utilizare: microfibra este un material realizat din poliester şi poliamidă.Poliester este eficient pentru curăţare, poliamidă este o fibră absorbantă care asigură uscare rapidă. Fiecare componenta microscopice de microfibră a fost creat astfel încât milioane de cârlige mici care atrag şi absorb mizeria si murdaria, fara a deteriora suprafata. Utilizare uscat: cârpă din microfibră utilizează electricitatea statică pentru curaterea suprefeţelor, fără chimicale. Utilizaţi umed (nu ud) pentru a curăţa murdăria incăpăţânată lasând o suprafaţă fără dungi , fără produse chimice.
Îngrijire recomandată: Atunci când devin murdare se spală manual sau în maşină de spălat in apa fierbinte (la 90 ° C) şi de a folosi doar o treime din cantitatea normală de detergent de uz casnic.

 

NU folosiţi balsam. NU folosiţi inalbitor.Se usuce in mod natural.

Caracteristici: microfibră unică. Fără scame şi baleiaj. Moale, blând fără zgârieturi.

Fără substanţe chimice.


Dă maşinii un aspect de showroom Gama noastră completă de produse de înaltă calitate de îngrijire auto este special conceput pentru a face mai rapid şi mai uşor pentru tine de a menţine maşina  într-o stare de showroom - atât în interiorul cât şi în afară.

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău            Bun