• MOL FARM STOU 15W-30 10L

MOL FARM STOU 15W-30 10L

  • Producător: MOL
  •   stoc: 3 buc.
  • 107,10LEI

  • Fără TVA: 90,00LEI

MOL Farm STOU 15W-30

Un ulei universal de tractor de înaltă performanţă. Asigură protecţia motoarelor (dacă producătorul permite folosirea tipului de lubrifianţi STOU), a transmisiilor mecanice şi a sistemelor hidraulice ale tractoarelor şi echipamentelor agricole, care operează într-un domeniu larg de temperaturi şi sub sarcini grele.


• Destinat lubrifierii tuturor părţilor care necesită lubrifiere ale tractoarelor. Este un produs universal, utilizarea lui având ca rezultat procurarea şi stocarea unui număr mai mic de tipuri de lubrifianţi.

• El garantează o performanţă maximă şi o protecţie completă pentru motor, sistemul hidraulic şi frânele umede în acelaşi timp.


Specificaţii:

API
CG-4
GL-4
ACEA
E3-96 Issue 4
ALLISON
C4
CATERPILLAR
TO-2
CASE NEW HOLLAND
MAT3526
MAT3525
FORD
ESN-M2C 159-B/C
JOHN DEERE
JDM J20C
JDM J27
MASSEY FERGUSSON
M1145
M1139
M1110
WHITE FARM
Q-1826

LUBRIFIANŢII MOL PENTRU AGRICULTURĂ AJUTĂ ECHIPAMENTELE SĂ FUNCŢIONEZE LA NIVELURI MAXIME DE PERFORMANŢĂ!

Procesul de dezvoltare a lubrifianţilor MOL se bazează pe o experienţă de peste 100 de ani, iar nevoile clienţilor noştri şi cerinţele producătorului de echipament original sunt analizate atent.

Datorită formulelor lor avansate, produsele noastre asigură o performanţă echilibrată în toate domeniile protecţiei motorului. În afară de încrederea ridicată în funcţionare, punem un accent deosebit pe scăderea costurilor de operare ale clienţilor noştri.


■ COSTURI DE OPERARE CU PÂNĂ LA 15% MAI MICI
● Costurile cu întreţinerea pot scădea cu până la 15%.
● Datorită intervalelor mai lungi de schimb al uleiului şi de re-lubrifiere permise de produsele noastre, consumul de lubrifianţi poate scădea chiar şi cu până la 20%.
● Creşterea productivităţii şi eficienţei proporţional cu scăderea numărului de avarii neaşteptate şi a timpilor de întreţinere corespunzători.

■ PROTECŢIE REMARCABILĂ A MOTORULUI
● Datorită protecţiei remarcabile la uzură a produsului nostru, motoarele funcţionează o durată mai mare de timp fără schimbarea şi/ sau înlocuirea componentelor.
● Lubrifianţii noştri scad considerabil riscul de contaminare prin depuneri, asigurând astfel condiţii optime de funcţionare pentru motoare.
● Ei furnizează o protecţie foarte bună la coroziune, asigurând o durată de viaţă mai lungă a motoarelor şi cerinţe de întreţinere mai scăzute.

■ ÎNCREDERE GARANTATĂ
● Lubrifianţii noştri pentru agricultură îndeplinesc cerinţele producătorilor de echipamente agricole şi corespund celor mai avansate cerinţe ale echipamentelor agricole, reprezentând opţiuni excelente de înlocuire a lubrifianţilor originali.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău            Bun