• Acumulator Varta Blue Dynamic E11 74Ah

Acumulator Varta Blue Dynamic E11 74Ah

  • 339,86LEI

  • Fără TVA: 285,60LEI
Capacitate (Ah) 74Ah
Curent la rece (A) 680A
Voltaj 12V
Polaritate Bornă normală
Lățime 17.5cm
Lungime 27.8cm
Înălțime 19cm
Cod EAN 4016987119532


Ghid dimensiuni:

a = lungime
b = lăţime
c = înălţime

Conectarea bornelor:Puterea Blue Dynamic:

Pentru o fiabilitate și liniște deplină, gama Blue Dynamic ţine pasul cu programul dumneavoastră zilnic încărcat; oferă constant performanțe ridicate un timp mai îndelungat. Dacă vă bazaţi pe alimentarea sigură şi durabilă a vehiculului dumneavoastră pentru a vă îndeplini obiectivele zilnice, acestea sunt bateriile în care puteţi avea încredere. Bateriile Blue Dynamic de la VARTA® oferă fiabilitate pentru toate vehiculele cu echipament standard sau funcționalitatea Start-Stop, pentru a vă permite să porniţi la drum fără griji. Pentru o fiabilitate și liniște deplină, gama Blue Dynamic oferă putere sporită la pornire și ține pasul cu programul dumneavoastră zilnic încărcat. Oferă constant performanțe ridicate un timp mai îndelungat.


Beneficii cheie:

• Proces de fabricație curat, cu 20% mai puțină energie și cu 20% mai puțină poluare a aerului
• Ajută la protejarea mediului prin ecosteps®
• Tehnologia grilei PowerFrame® pentru putere mare la pornire
• Proiectată la cele mai ridicate standarde europene


Lumea VARTA:

Tehnologie avansată, performanţă puternică şi un service excepţional – acestea sunt caracteristicile mărcii VARTA, care are o istorie de peste 125 de ani. Bateriile VARTA sunt montate din fabrică de către producători auto de renume și se bucură de încrederea șoferilor din întreaga lume.

Indiferent unde vă duce drumul pe care sunteţi, bateriile VARTA vă oferă toată puterea de care aveţi nevoie pentru a ajunge acolo. Indiferent dacă conduceţi prima dumneavoastră maşină, deţineţi o maşină dotată cu funcţionalitatea Start-Stop sau conduceţi un vehicul cu multe aparate la bord care are cerinţe de energie mari, bateriile Black, Blue şi Silver Dynamic Trio de la VARTA vă oferă puterea de care aveţi nevoie. 

Puterea din spatele bateriilor VARTA se numeşte Johnson Controls Power Solutions – liderul mondial de piaţă pentru baterii plumb-acid şi baterii moderne - pentru vehicule convenţionale dar şi Start-Stop, hibrid şi electrice. Şi prima firmă care produce în serie mare baterii litiu-ion pentru vehiculele hibride. 

Sunt fabricate printr-un proces care reduce cu până la 20% emisiile, aceste baterii vor ajuta motorul să pornească iar și iar, reducând efectiv consumul de carburant.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău            Bun